GROUP SLEURS, PRODUCENT VAN BADKAMERMEUBELEN EN INTERIEUR

Met ruim 60 jaar ervaring in de meubelindustrie zijn we dé partner voor professionals in sanitair en interieur. Wij streven steeds naar kwaliteit en eigentijds design.

Badkamer

.

Interieur

.

100% belgische makelij

Group Sleurs is een Belgisch bedrijf. Wij produceren onze meubels van grondstof tot afgewerkt product in onze productie-afdeling gelegen in Bocholt. Enkel de beste materialen worden gebruikt. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze producten bewaken van bij het ontwerp tot aan de levering bij onze klanten.

Wie zijn we?

Familie Sleurs heeft een lange geschiedenis in hout, en in 1954 werden de eerste stappen gezet van het huidige bedrijf. Met de productie van grote reeksen eet- en slaapkamers voor een internationale markt groeide ‘Meubelfabriek Sleurs’ snel doorheen de jaren. In de jaren negentig zegden wij het klassieke meubel vaarwel. Met de komst van badkamermeubels en maatwerk werden kwaliteit en een modern design de nieuwe speerpunten. Tot op heden zijn wij nog steeds 100% familiebedrijf.

Lees meer over ons

Technische tekeningen & onderhoudsinstructies

Vragen bij de montage van een meubel of de correcte onderhoudsinstructies? Wij stellen technische fiches en andere handige documentatie ter beschikking die u kunnen helpen. Ook onze catalogen en fotoboek zijn ook een bron van gedetailleerde informatie.

Download jouw document

Advies & begeleiding

Extra info nodig over ons gamma? Vragen over lopende bestellingen of een geleverd meubel? Aarzel niet om contact te nemen. Group Sleurs heeft jaren ervaring in het produceren van meubels, stel jouw vraag en we helpen graag verder.

Stel hier jouw vraag!

Interesse in een samenwerking?

Laat hier even je bedrijfsgegevens achter, dan contacteren we je voor een persoonlijke afspraak.